4t Torrefarrera Street Art Festival només amb artistes lleidatans

Cinc artistes pintaran 744 metres de mur durant 4 setmanes

El 4t Torrefarrera Street Art Festival canvia enguany de format a conseqüència de la situació actual derivada de la Covid-19. Així doncs, en lloc de ser un concurs, els artistes que hi participen han estat convidats per l’ens municipal.

Hi participen 5 artistes de les comarques lleidatanes, que es desplaçaran des de casa seva només per pintar els murs, per tal d’evitar riscos de contagi. Els artistes són: Oriol Arumí (Lleida), Lily Brick (Puigverd), Sween Art (Ivars d’Urgell), Cristina Dejuan (Torrefarrera) i Llukutter (Lleida). El festival es durà a terme durant 4 setmanes, per adaptar-se a les possibilitats dels artistes, i finalitzarà el 10 de setembre. Sí que es manté el premi del públic, que es podrà votar telemàticament un cop acabada aquesta edició.

Enguany, es pintaran 5 murs, que ocupen un total de 744 metres, amb un pressupost de 14.000 €. Un cop acabada aquesta edició, en el conjunt dels 4 certàmens, Torrefarrera comptarà amb un total de 3.914 metres pintats, repartits en 40 murs.