‘Comunicació’ de Folk & Miedo guanya el 5è Torrefarrera Street Art Festival

L’obra expressa el desig d’humanitzar la tecnologia i tornar a la comunicació col·lectiva, la interacció familiar i més personal, partint de la base que la comunicació és essencial per a la humanitat

El passat 10 de setembre, en el marc de la Festa Major de Torrefarrera, es va donar a conèixer el mural guanyador del premi del jurat del 5è Torrefarrera Street Art Festival. El jurat ha atorgat el primer premi (1.000 euros) a Folk & Miedo (València i Alacant), autors de l’obra “Comunicació”. Està ubicada en una de les parets de l’empresa ICG Software, de prop de 200 m2, al carrer Tramuntana, sn, del Parc Empresarial Torrefarrera.

El jurat, que està format per l’Ajuntament i l’organització del festival, ha premiat l’obra d’acord a criteris d’adaptació a l’entorn, qualitat artística i nivell de definició en l’acabat de l’obra.

“Comunicació” de Folk & Miedo expressa el desig d’humanitzar la tecnologia i tornar a la comunicació col·lectiva, la interacció familiar i més personal, partint de la base que la comunicació és essencial per a la humanitat.

Millorar l’entorn urbà i fomentar la cultura són els principals objectius del Torrefarrera Street Art Festival. Organitzat per cinquè any consecutiu per l’Ajuntament de Torrefarrera per dinamitzar i regenerar els espais del municipi, potenciant l’art urbà com a mitjà d’integració social. El festival compta amb el patrocini de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, la Fundació ICG, Hiopos i Montana Colors.

Després de les cinc primeres edicions, s’han pintat 4.636 m2 de parets distribuïts per tot el municipi, amb un total de 47 murals a l’aire lliure.

Properament, es posarà en marxa la votació online per escollir el guanyador del premi del públic (500 euros), a través d’un enllaç que s’habilitarà a la pàgina web de l’Ajuntament de Torrefarrera (www.torrefarrera.cat).

Relació d’artistes o col·lectius artístics que han participat en el 5è Torrefarrera Street Art Festival:

– Gasic Painter (Tarragona)

– Dil (Lleida)

– Folk & Miedo (València i Alacant)

– Nauni 69 &Dank (Almeria)

– Txus Montejano (Lleida)

– Saiko 134 (Terres de l’Ebre)