El mural ‘Love is Love’ de Cristina Dejuan guanya el premi del públic del 4t Torrefarrera Street Art Festival

El grafit ha estat el més votat pels torrefarrerins i torrefarrerines, amb un 66% dels vots

El mural “Love is Love” realitzat per l’artista Cristina Dejuan ha estat l’escollit pels torrefarrerins i torrefarrerines com a guanyador del premi del públic de la quarta edició del Torrefarrera Street Art Festival (TSAF) dotat amb 300 euros.

Aquest treball, situat a la façana de l’edifici del carrer Carretera número 13, ha rebut 185 vots de les 278 votacions vàlides (el que representa un 66% dels vots) materialitzats a través de la web de participació habilitada per l’Ajuntament de Torrefarrera per a tal efecte.

El segon mural més votat pel públic ha estat “El gat amagat” de l’artista Oriol Arumí. La tercera posició en les votacions del públic ha estat per al mural “Abulia” de Lily Brick.

El gat amagat Oriol Arumi
Obra d’Oriol Arumí al 4t Torrefarrera Street Art Festival

4a edició del Torrefarrera Street Art Festival

L’edició d’enguany ha sigut especial a conseqüència de la situació derivada de la crisi sanitària pel coronavirus. Així doncs, en lloc de ser un concurs, els artistes que hi han participat han estat convidats per l’ens municipal. 

Han estat 5 artistes de les comarques lleidatanes: Oriol Arumí (Lleida), Lily Brick (Puigverd), Sween Art (Ivars d’Urgell), Cristina Dejuan (Torrefarrera) i Lluckutter (Lleida). El festival s’ha dut a terme durant 4 setmanes, per adaptar-se a les possibilitats dels artistes, i va finalitzar el 10 de setembre.

Abulia de Lily Brick al TSAF
Mural de Lily Brick al 4t Torrefarrera Street Art Festival

Millorar l’entorn urbà i fomentar la cultura són els principals objectius del Torrefarrera Street Art Festival, organitzat per quart any consecutiu pel consistori per dinamitzar i regenerar els espais del municipi, potenciant l’art urbà com a mitjà d’integració social. El festival està organitzat per l’Ajuntament de Torrefarrera i El Drac Màgic Events, i compta amb el patrocini de la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i Montana Colors. Un cop finalitzada aquesta 4a edició, on s’han pintat 5 murs que ocupen un total de 744 metres amb un pressupost de 14.000 €, en el conjunt dels 4 certàmens, el poble de Torrefarrera compta ja amb un total de 3.914 metres pintats, repartits en 40 murs.